کوچ برخی مهندسان به کارهای غیرمرتبط

نایب رییس شورای مدیریت جامعه مهندسان مشاور ایران گفت: بسیاری از همکاران فارغ‌التحصیل از بهترین دانشگاه‌های کشور به سمت سایر کارهای غیرمربوط کوچ کرده‌اند که عمده دلیل این اقدام، نبود کار برای مهندسان، سطح پایین درآمد در بخش مهندسی و نبود بستر لازم برای ظهور ایده‌ها و نظرات مهندسی در کشور است.


به گزارش ایسنا، سامی ستایش در نشست خبری اظهار کرد: تا سال ۱۳۵۲ حوزه مهندسی در حیطه فعالیت مهندسان مشاور خارجی بود و پس از انقلاب اسلامی این مسئولیت بر عهده مهندسان مشاور ایرانی قرار گرفت. طی دوران جنگ بیشترین فعالیت‌های عمرانی برعهده این جامعه قرار داشت و امروز با توجه به رسالت کاری همچنان به دنبال توسعه فعالیت است.


نایب رییس شورای مدیریت جامعه مهندسان مشاور ایران با تاکید بر فعالیت‌های این جامعه گفت: مهندسان در شرایطی فعالیت دارند که حدود ۷۰ درصد انجام کار مربوط به استفاده از ماشین‌آلات است و ۳۰ درصد باقی‌مانده مرتبط با نیروی انسانی است. از این رو چالش‌های مالیاتی و سایر مشکلات سازمانی، کاهش حق‌الزحمه مهندسان مشاور دلیلی برای مهاجرت این نخبگان از کشور و یا مهاجرت این قشر به سایر فعالیت‌های شغلی در کشور شده است.


ستایش گفت: برای ایجاد بسترهای لازم جهت توسعه فضای فعالیت در حوزه مهندسان مشاور راه‌های زیادی وجود دارد که با توجه به حوزه اقتصادی این بخش باید موانع رفع و بحث افزایش نیروهای انسانی نخبه در این بخش فراهم شود.


نایب رییس شورای مدیریت جامعه مهندسان مشاور بیان کرد: بسیاری از همکاران فارغ‌التحصیل از بهترین دانشگاه‌های کشور به سمت سایر کارهای غیرمربوط کوچ کرده‌اند که عمده دلیل این اقدام، نبود کار برای مهندسان کشور، سطح پایین درآمد در بخش مهندسی کشور و عدم بسترلازم برای ظهور ایده ها و نظرات مهندسی در کشور است.


کوچ برخی مهندسان به کارهای غیرمرتبط


به گفته ستایش؛ اگر مهندسان مشاور ایرانی در راستای سیاست‌های صادراتی اقدام به صدور خدمات مهندسی کنند وضعیت این بخش به مراتب با همکاری سایر بخش‌ها متحول خواهد شد و توسعه می‌یابد.


وی گفت: به غیر از مشکلات مطرح شده، تحریم نیز یکی دیگر از موانع حضور مهندسان مشاور در بازارهای جهانی است. صدور خدمات مهندسی شروع توسعه صادرات کالا از کشور است.


نایب رییس شورای مدیریت جامعه مهندسان مشاور ایران با اشاره به کاستی‌های موجود در جامعه مهندسی کشور افزود: ۱۸دوره مدیریت متفاوت در این جامعه تجربه شده و با نمادها و فرهنگ‌های مختلف از ۱۷ استان تا امروز موضوعات و اهداف ملی در حال پیگیری است.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگر شبنم نظیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *