افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران بازار گوشت مرغ تهران به ثبات

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران، بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید.


به گزارش ایسنا، جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه‌ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه ازطریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستورکار قرار گرفته و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال ۵ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است.


وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدف گذاری انجام شده، گفت: ۱۳۴ درصد هدف گذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود.


 برادری با اشاره به ورود روزانه ۱۴۵۰ تا ۱۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز جهت رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و گفت: در ۷ ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۷۸۰ بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرف میادین میوه و تره بار انجام شده که ۱۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی ها صادر و واحدهای متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز
لینک مطالب دیگرشبنم نظیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *